Αρωματικά Αυτοκινήτου Feral Fruity Collection

Feral Fruity Collection

Μία ζουμερή συλλογή από φρούτα φτιαγμένη για ανθρώπους που θέλουν να φρεσκάρουν τη διάθεσή τους! Μία μικρή λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στη μέρα σας….απολαύστε το αγαπημένο σας φρούτο!

Η Feral σχεδίασε 10 αρώματα για να φρεσκάρει το χώρο σας! Καρύδα, Βανίλια, Φράουλα, Πράσινο Μήλο, Κεράσι, Ροδάκινο, Λεμόνι, Ακτινίδιο και Καρπούζι αποτελούν τη Fruity Collection της Feral.

Βρείτε το αγαπημένο σας άρωμα σε χαρτί, σπρέι και υγρή μορφή!

…..ένα ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ άγγιγμα που κάνει τη μέρα σας τόσο ΖΟΥΜΕΡΗ….

Feral Car Care Products Logo
Freshen
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Εσύ γνωρίζεις την μέθοδο των 2 κουβάδων;

Χρησιμοποίησε 2 διαφορετικούς κουβάδες όταν πλένεις το αμάξι σου. Έναν με σαμπουάν Feral & έναν με καθαρό νερό. Κάθε φορά που βάζεις σαμπουάν στο αυτοκίνητο, βούτα το σφουγγάρι σου στον κουβά με το νερό για να φύγουν τα υπολείμματα και οι βρωμιές που μπορεί να χαράξουν το χρώμα σου!

Feral Fruity Collection

Αρωματικό Αυτοκινήτου Spray Feral Bubble Collection

Τα αρωματικό spray Bubble είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας μεταφέρει σε ονειρικά μέρη. Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητό σας, στο σπίτι και σε άλλα μέρη για παραδεισένια μυρωδιά.
38025
0.08 Kg
τσιχλόφουσκα

Αρωματικό Αυτοκινήτου Spray Feral Fruity Collection Apple

Το Green Apple όπως και τα υπόλοιπα αρωματικά Classic Collection είναι ειδικά σχεδιασμένα για εκείνους που αναζητούν διαχρονικά αρώματα. Προέρχονται από διάσημες κολόνιες σε συνδυασμό με κομψό design. Είναι η πρώτη μας σειρά και ακόμα προκαλεί εντύπωση η αντίδραση όσων τα δοκιμάζει.Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε.
19251
0.08 Kg
πράσινο μήλο

Αρωματικό Αυτοκινήτου Spray Feral Fruity Collection Cherry

Το Cherry όπως και τα υπόλοιπα αρωματικά Classic Collection είναι ειδικά σχεδιασμένα για εκείνους που αναζητούν διαχρονικά αρώματα. Προέρχονται από διάσημες κολόνιες σε συνδυασμό με κομψό design. Είναι η πρώτη μας σειρά και ακόμα προκαλεί εντύπωση η αντίδραση όσων τα δοκιμάζει.Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε.
19250
0.08 Kg
κεράσι

Αρωματικό Αυτοκινήτου Spray Feral Fruity Collection Coconut

Το Coconut όπως και τα υπόλοιπα αρωματικά Classic Collection είναι ειδικά σχεδιασμένα για εκείνους που αναζητούν διαχρονικά αρώματα. Προέρχονται από διάσημες κολόνιες σε συνδυασμό με κομψό design. Είναι η πρώτη μας σειρά και ακόμα προκαλεί εντύπωση η αντίδραση όσων τα δοκιμάζει.Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε.
38009
0.08 Kg
καρύδα

Αρωματικό Αυτοκινήτου Spray Feral Fruity Collection Strawberry

Το Strawberry όπως και τα υπόλοιπα αρωματικά Classic Collection είναι ειδικά σχεδιασμένα για εκείνους που αναζητούν διαχρονικά αρώματα. Προέρχονται από διάσημες κολόνιες σε συνδυασμό με κομψό design. Είναι η πρώτη μας σειρά και ακόμα προκαλεί εντύπωση η αντίδραση όσων τα δοκιμάζει.Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε.
19255
0.08 Kg
φράουλα

Αρωματικό Αυτοκινήτου Spray Feral Fruity Collection Vanilla

Το Vanilla όπως και τα υπόλοιπα αρωματικά Classic Collection είναι ειδικά σχεδιασμένα για εκείνους που αναζητούν διαχρονικά αρώματα. Προέρχονται από διάσημες κολόνιες σε συνδυασμό με κομψό design. Είναι η πρώτη μας σειρά και ακόμα προκαλεί εντύπωση η αντίδραση όσων τα δοκιμάζει.Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε.
38011
0.08 Kg
βανίλια

Αρωματικό Αυτοκινήτου Κρεμαστό Feral Fruity Collection Cherry

Το αρωματικό Feral Κεράσι είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε ονειρικά μέρη. Τα αρώματα μας είναι ειδικά επιλεγμένα για να εκπληρώνουν τα όνειρα κάθε πελάτη. Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε παραδεισένια αρώματα.
19200
0.02 Kg
κεράσι

Αρωματικό Αυτοκινήτου Κρεμαστό Feral Fruity Collection Coconut

Το αρωματικό Feral Καρύδα είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε ονειρικά μέρη. Τα αρώματα μας είναι ειδικά επιλεγμένα για να εκπληρώνουν τα όνειρα κάθε πελάτη. Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε παραδεισένια αρώματα.
19207
0.02 Kg
καρύδα

Αρωματικό Αυτοκινήτου Κρεμαστό Feral Fruity Collection Green Apple

Tα αρωματικά χώρου Feral είναι προϊόντα μοναδικής σύνθεσης και διάρκειας. Αρωματίζουν τον χώρο και χαρίζουν ευχάριστη ατμόσφαιρα χάρη στα προσεγμένα αποστάγματα αρωμάτων με τα οποία παράγονται.
19201
0.02 Kg
πράσινο μήλο

Αρωματικό Αυτοκινήτου Κρεμαστό Feral Fruity Collection Kiwi

Το αρωματικό Feral Ακτινίδιο είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε ονειρικά μέρη. Τα αρώματα μας είναι ειδικά επιλεγμένα για να εκπληρώνουν τα όνειρα κάθε πελάτη. Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε παραδεισένια αρώματα.
19202
0.02 Kg
ακτινίδιο

Αρωματικό Αυτοκινήτου Κρεμαστό Feral Fruity Collection Lemon

Το αρωματικό Feral Λεμόνι είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε ονειρικά μέρη. Τα αρώματα μας είναι ειδικά επιλεγμένα για να εκπληρώνουν τα όνειρα κάθε πελάτη. Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε παραδεισένια αρώματα.
19210
0.02 Kg
λεμόνι

Αρωματικό Αυτοκινήτου Κρεμαστό Feral Fruity Collection Peach

Το αρωματικό Feral Ροδάκινο είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε ονειρικά μέρη. Τα αρώματα μας είναι ειδικά επιλεγμένα για να εκπληρώνουν τα όνειρα κάθε πελάτη. Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε παραδεισένια αρώματα.
19203
0.02 Kg
ροδάκινο

Αρωματικό Αυτοκινήτου Κρεμαστό Feral Fruity Collection Red fruits

Το αρωματικό Feral Κόκκινα φρούτα είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε ονειρικά μέρη. Τα αρώματα μας είναι ειδικά επιλεγμένα για να εκπληρώνουν τα όνειρα κάθε πελάτη. Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε παραδεισένια αρώματα.
19211
0.02 Kg
κόκκινα φρούτα

Αρωματικό Αυτοκινήτου Κρεμαστό Feral Fruity Collection Strawberry

Το αρωματικό Feral Φράουλα είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε ονειρικά μέρη. Τα αρώματα μας είναι ειδικά επιλεγμένα για να εκπληρώνουν τα όνειρα κάθε πελάτη. Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε παραδεισένια αρώματα.
19205
0.02 Kg
φράουλα

Αρωματικό Αυτοκινήτου Κρεμαστό Feral Fruity Collection Vanilla

Το αρωματικό Feral Βανίλια είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε ονειρικά μέρη. Τα αρώματα μας είναι ειδικά επιλεγμένα για να εκπληρώνουν τα όνειρα κάθε πελάτη. Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε παραδεισένια αρώματα.
19209
0.02 Kg
βανίλια

Αρωματικό Αυτοκινήτου Κρεμαστό Feral Fruity Collection Watermelon

Το αρωματικό Feral Καρπούζι είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε ονειρικά μέρη. Τα αρώματα μας είναι ειδικά επιλεγμένα για να εκπληρώνουν τα όνειρα κάθε πελάτη. Χρησιμοποιήστε τα στο αυτοκίνητο, το σπίτι και όπου αλλού θέλετε παραδεισένια αρώματα.
19206
0.02 Kg
καρπούζι