Επαγγελματική Σειρά Εσωτερικής Φροντίδας Αυτοκινήτου Feral

Επαγγελματική Σειρά Εσωτερικής Φροντίδας Αυτοκινήτου

Ο καθαρισμός εσωτερικών χώρων μπορεί να αποτελέσει πρόκληση για τα επαγγελματικά καθαριστικά αυτοκινήτων. Υπάρχουν τόσα πολλά κρυφά μέρη σε ένα όχημα και ένας επαγγελματίας πρέπει να τα καθαρίσει όλα γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά.

Η Feral Interior Pro-Series παρέχει στα καθαριστικά  το σωστό προϊόν για κάθε χρήση. Ξεκινήστε με το καθαριστικό ταπετσαρίας Feral, ένα τέλειο προϊόν για τον επαγγελματικό καθαρισμό της ταπετσαρίας και όλες τις υφασμάτινες περιοχές του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης της μοκέτας, των πλευρών των θυρών κλπ. Το Feral Glass Cleaning με ειδική δράση κατά των κηλίδων καπνού θα γίνει ο καλύτερος φίλος σας!

Το Feral Plastic Protectant είναι το προϊόν με τις καλύτερες πωλήσεις μας στην εσωτερική φροντίδα αυτοκινήτων. Αυτό το προϊόν δημιουργεί μια προστατευτική μεμβράνη σε όλες τις πλαστικές επιφάνειες του εσωτερικού του οχήματος και προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Έχει ματ φινίρισμα στις εφαρμοζόμενες επιφάνειες. Το Feral Leather Protectant είναι η καλύτερη επιλογή για τους λάτρεις του δέρματος, καθώς διατηρεί όλες τις δερμάτινες επιφάνειες σε άριστη κατάσταση, προστατεύοντας από τις ακτίνες UV και φθορά της εποχής.

Feral Car Care Products Logo
WASH PROTECT
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κράτα ζωντανούς τους υαλοκαθαριστήρες

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, οι υαλοκαθαριστήρες χαλάνε όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ο ήλιος και η σκόνη είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί και ειδικά τους θερινούς μήνες. Σε τακτά χρονικά διαστήματα καθάρισε τα λάστιχά τους με ένα βρεγμένο πανί και έπειτα να χρησιμοποίησε το Feral Tire Restorer για να τους συντηρήσεις.

Επαγγελματική Σειρά Εσωτερικής Φροντίδας Αυτοκινήτου Feral

Καθαριστικό Ταπετσαρίας 10L

Το καθαριστικό ταπετσαρίας είναι ιδανικό για τον καθαρισμό της ταπετσαρίας σας και όχι μόνο!
18644
10.03 Kg
πράσινο λεμόνι

Προστατευτικό Δέρματος 4L

Το προστατευτικό δέρματος συντηρεί, προστατεύει και δρα άμεσα εισχωρώντας στους πόρους του δέρματος.
18610
4.02 Kg
νέο δέρμα