Φροντίδα Ελαστικών & Ζαντών

Φροντίδα Ελαστικών & Ζαντών

Συμφωνείτε ότι είναι το πιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πιο κρίσιμο μέρος του αυτοκινήτου; Τα ελαστικά πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση γιατί μας προστατεύουν, αλλά οι ζάντες πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση διότι αναβαθμίζουν την εμφάνιση και την αίσθηση του οχήματός σας.

Ο καθαρισμός και η προστασία των ελαστικών και ζαντών πρέπει να είναι πανεύκολο εφόσον χρησιμοποιείτε το Καθαριστικό Ζαντών για να κάνετε το πρώτο βήμα. Μετά από ένα καλό καθάρισμα μπορείτε να στεγνώσετε τα ελαστικά με το Συνθετικό Δέρμα Feral και μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το Συντηρητικό Ελαστικών είτε τον Αφρό Ελαστικών προκειμένου να ενυδατώσετε και να προστατέψετε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας.

Αφού απλώσετε το συντηρητικό ελαστικών, τα ελαστικά σας θα φαίνονται καινούργια και ενυδατωμένα και θα διατηρήσουν το μαύρο φυσικό χρώμα τους μέχρι το τελευταίο πλύσιμο.

Feral Car Care Products Logo
WASH PROTECT MAINTAIN
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ξέρεις πώς να «λαδώσεις» τους μεντεσέδες του αυτοκινήτου σου;

Καθάρισε την περιοχή γύρω από τους μεντεσέδες με καθαρό πανί και ψέκασε με σπρέι γράσο λευκού λιθίου Feral και από τις δύο πλευρές του μεντεσέ. Ανοιγόκλεισε τον αρκετές φορές ώστε να πάει παντού το γράσο. Καθάρισε το επιπλέον υλικό και έγινε σαν καινούριος!

Φροντίδα Ελαστικών & Ζαντών

Spray Σιλικόνης Feral

To σπρέι σιλικόνης Feral είναι ένα προϊόν με μοναδική σύνθεση που προστατεύει και επαναφέρει την λάμψη των επιφανειών.
18459
0.5 Kg

Αφρός ελαστικών Feral

Απομακρύνει εύκολα και γρήγορα τις βρωμιές και στεγνώνει αμέσως, δίνοντας μοναδική λάμψη, χωρίς να χρειάζεται επίμονο τρίψιμο.
18402
0.4 Kg

Καθαριστικό ζαντών Feral

Το καθαριστικό ζαντών Feral είναι προϊόν με μοναδική σύνθεση, που δρα αποτελεσματικά πάνω στη ζάντα του αυτοκινήτου, απομακρύνοντας λάσπες, λάδια και σκόνη.
18405
0.62 Kg