Φροντίδα Ελαστικών & Ζαντών

Φροντίδα Ελαστικών & Ζαντών

Συμφωνείτε ότι είναι το πιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πιο κρίσιμο μέρος του αυτοκινήτου; Τα ελαστικά πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση γιατί μας προστατεύουν, αλλά οι ζάντες πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση διότι αναβαθμίζουν την εμφάνιση και την αίσθηση του οχήματός σας.

Ο καθαρισμός και η προστασία των ελαστικών και ζαντών πρέπει να είναι πανεύκολο εφόσον χρησιμοποιείτε το Καθαριστικό Ζαντών για να κάνετε το πρώτο βήμα. Μετά από ένα καλό καθάρισμα μπορείτε να στεγνώσετε τα ελαστικά με το Συνθετικό Δέρμα Feral και μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το Συντηρητικό Ελαστικών είτε τον Αφρό Ελαστικών προκειμένου να ενυδατώσετε και να προστατέψετε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας.

Αφού απλώσετε το συντηρητικό ελαστικών, τα ελαστικά σας θα φαίνονται καινούργια και ενυδατωμένα και θα διατηρήσουν το μαύρο φυσικό χρώμα τους μέχρι το τελευταίο πλύσιμο.

Feral Car Care Products Logo
WASH PROTECT MAINTAIN
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Κράτα ζωντανούς τους υαλοκαθαριστήρες

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, οι υαλοκαθαριστήρες χαλάνε όταν δεν χρησιμοποιούνται. Ο ήλιος και η σκόνη είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί και ειδικά τους θερινούς μήνες. Σε τακτά χρονικά διαστήματα καθάρισε τα λάστιχά τους με ένα βρεγμένο πανί και έπειτα να χρησιμοποίησε το Feral Tire Restorer για να τους συντηρήσεις.

Φροντίδα Ελαστικών & Ζαντών

Tire Shine Foam Feral 400ml

Απομακρύνει εύκολα και γρήγορα τις βρωμιές και στεγνώνει αμέσως, δίνοντας μοναδική λάμψη, χωρίς να χρειάζεται επίμονο τρίψιμο.
18402
0.4 Kg

Καθαριστικό ζαντών Feral

Το καθαριστικό ζαντών Feral είναι προϊόν με μοναδική σύνθεση, που δρα αποτελεσματικά πάνω στη ζάντα του αυτοκινήτου, απομακρύνοντας λάσπες, λάδια και σκόνη.
18405
0.62 Kg

Καθαριστικό Φρένων Feral 400ml

Το καθαριστικό φρένων Feral είναι ιδανικό για καθαρισμό υπολειμμάτων λαδιού, γράσου και σκόνης από το σύστημα πέδησης.
18416
0.45 Kg