Φροντίδα Ελαστικών & Ζαντών

Φροντίδα Ελαστικών & Ζαντών

Συμφωνείτε ότι είναι το πιο εντυπωσιακό και ταυτόχρονα πιο κρίσιμο μέρος του αυτοκινήτου; Τα ελαστικά πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση γιατί μας προστατεύουν, αλλά οι ζάντες πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση διότι αναβαθμίζουν την εμφάνιση και την αίσθηση του οχήματός σας.

Ο καθαρισμός και η προστασία των ελαστικών και ζαντών πρέπει να είναι πανεύκολο εφόσον χρησιμοποιείτε το Καθαριστικό Ζαντών για να κάνετε το πρώτο βήμα. Μετά από ένα καλό καθάρισμα μπορείτε να στεγνώσετε τα ελαστικά με το Συνθετικό Δέρμα Feral και μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το Συντηρητικό Ελαστικών είτε τον Αφρό Ελαστικών προκειμένου να ενυδατώσετε και να προστατέψετε τα ελαστικά του αυτοκινήτου σας.

Αφού απλώσετε το συντηρητικό ελαστικών, τα ελαστικά σας θα φαίνονται καινούργια και ενυδατωμένα και θα διατηρήσουν το μαύρο φυσικό χρώμα τους μέχρι το τελευταίο πλύσιμο.

Feral Car Care Products Logo
WASH PROTECT MAINTAIN
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Έντομα κολλημένα σε όλο το αυτοκίνητο;

Γιατί δεν δοκιμάζεις να καθαρίσεις αρχικά με ένα στεγνό χαρτί το παρμπρίζ;Έπειτα ψέκασε με το καθαριστικό εντόμων gel Feral σε όλα τα σημεία, άφησέ το να δράσει για λίγα λεπτά και ξέπλυνε καλά με νερό! Έτοιμο και χωρίς λεκέδες!

Φροντίδα Ελαστικών & Ζαντών

Αφρός ελαστικών Feral

Απομακρύνει εύκολα και γρήγορα τις βρωμιές και στεγνώνει αμέσως, δίνοντας μοναδική λάμψη, χωρίς να χρειάζεται επίμονο τρίψιμο.
18402
0.4 Kg

Καθαριστικό ζαντών Feral

Το καθαριστικό ζαντών Feral είναι προϊόν με μοναδική σύνθεση, που δρα αποτελεσματικά πάνω στη ζάντα του αυτοκινήτου, απομακρύνοντας λάσπες, λάδια και σκόνη.
18405
0.62 Kg

Καθαριστικό φρένων Feral

Το καθαριστικό φρένων Feral είναι ιδανικό για καθαρισμό υπολειμμάτων λαδιού, γράσου και σκόνης από το σύστημα πέδησης.
18416
0.45 Kg